WIFI Terminals

 0 Review

Ingenico Move5000 4G / WIFI / GPRS

Wanneer u niet gebonden wilt zijn aan een locatie, is de ingenico GPRS het ideale mobiele pinapparaat voor o.a. horeca, taxi, Markt en service aan huis. De Move5000 is voor de ondernemer die wil dat klanten altijd en overal kunnen betalen hoe en waar zij dat zelf willen. Met de Move5000, gara..

€499,99

 0 Review

PinPocket 3G/WIFI

Ben je onlangs gestart of ga je starten met je nieuwe onderneming en ben je op zoek naar een pinautomaat die eenvoudig en snel in gebruik is? Dan is de PinPocket pinautomaat de ideale mobiele oplossing. Betalen kan met behulp van een chip of magneetstrip, maar ook contactloos-, met creditcard en..

€299,99

 0 Review

Verifone V400m 4G / WIFI

Klanten laten betalen zoals zij dat willen. Niet meer lang wachten op een betaling. Een snel en wendbaar apparaat. Zaken die voor ondernemers van belang zijn. Met deze specificaties in ons achterhoofd lanceren wij een nieuwe betaalautomaat. De allernieuwste mobiele betaalautomaat V400M. Deze bet..

€599,00 €749,00 -20%

 0 Review

Yoximo

De YOXIMO is het laatste nieuwe model uit het gamma mobiele betaalterminals van Worldline. Dit model is niet alleen uitgerust met een kleurenscherm, uw klanten kunnen er, contactloos of niet, ook overal mee betalen: aan tafel, op een terras, thuis, onderweg of aan de toonbank. Talloze voord..

€699,00

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4