Overname Betaalautomaat

Voordat u overgaat tot de aankoop van een gebruikte betaalautomaat, adviseren wij u telefonisch contact op te nemen met ons Service Center via 085 5601201. Onze medewerkers geven u graag advies bij de overname. Tevens controleren wij of de betaalautomaat:

  • van CCV, Worldline of Pin Vandaag is;
  • nog gecertificeerd is;
  • geen externe schade en/of software problemen vertoont;
  • overgenomen mag worden.

Hoe start ik een overname?
U start een overname door deze formulier in te vullen, binnen enkele uren ontvangt u van ons het contract voor de transactieverwerking.

Activatie en installatie

Zodra uw pincontract is geactiveerd, nemen wij telefonisch contact met u op voor de installatie van uw betaalautomaat. Na installatie kunt u de betaalautomaat in gebruik nemen. Bent u telefonisch niet bereikbaar, dan brengen wij u hiervan op de hoogte per e-mail.

Hoe lang duurt het overname proces?
Het gehele overnameproces duurt 1 tot 3 werkdagen. Wij vragen u hier rekening mee te houden.

Wat heb ik nodig om een betaalautomaat over te nemen?
Wat u precies nodig heeft voor een overname van een betaalautomaat is afhankelijk van de partij waar het pincontract wordt afgesloten. De volgende gegevens zijn voor bij elke partij van belang:

  • kopie identiteitsbewijs (Rijbewijs is geen geldig identiteitsbewijs)
  • Zakelijk Rekeningnummer

Ik gebruik mijn betaalautomaat niet meer/mijn bedrijf is opgeheven. Kan ik de betaalautomaat verkopen?
Als u de betaalautomaat bij ons heeft aangeschaft, bent u de eigenaar. U kunt uw betaalautomaat te koop aanbieden. U dient wel de diverse contracten, die gekoppeld zijn aan uw betaalautomaat, te beëindigen. De nieuwe eigenaar dient de overname formulier in te vullen om de overname te starten. 

Als u een betaalautomaat heeft gehuurd dan is de verhuurder de eigenaar. In dat geval kunt u de betaalautomaat niet verkopen.
Neem voor meer informatie over de beëindiging van uw huurcontract telefonisch contact op met ons Service Center via 085 560 1201.

!! start-overname !!