Pax A77

 0 Review

A77 Batterij (CCV Compact)

Batterij A77Deze batterij is speciaal ontwikkeld voor de CCV Compact (A77) betaalautomaat. Is je oude batterij toe aan vervanging? Dan is het slim om een nieuwe batterij aan te schaffen. Of wil je graag een extra batterij om goed voorbereid te zijn op drukke perioden? Met een extra batterij voor..

€29,95

 0 Review

A77 docking station (CCV Compact)

Altijd een opgeladen CCV Compact pinautomaat met dit laadstationMet een CCV Compact docking station kan de batterij van de CCV Compact (A77) worden opgeladen. Zo heb je altijd een opgeladen betaalautomaat. Bovendien kan dit docking station ook als handig basisstation dienen, voor als je de betaa..

€29,95

 0 Review

A77 Oplader CCV (CCV Compact)

Oplader voor je CCV Compact (A77) betaalautomaat Wil je voorkomen dat je met een lege batterij komt te zitten? Dan is het aan te raden om een extra oplader voor je betaalautomaat aan te schaffen. Met deze losse oplader laad je jouw CCV Compact pinautomaat snel op. Zo zorg je ervoor dat jouw k..

€19,00

 0 Review

A77 Screen protector (CCV Compact)

Bescherm je CCV Compact pinautomaat met een screen protectorDeze screen protector biedt extra bescherming tegen krassen, vuil en spatwater. Het verkleint de kans op beschadiging aan je betaalautomaat. De cover heeft een matte anti-glans coating, zodat je bij gebruik buiten geen last hebt van de ..

€14,95

 0 Review

A77 Silicone Case (CCV Compact)

Bescherm je CCV Compact pinautomaat met een case Deze case biedt bescherming bij vallen en tegen krassen en beschadigingen. De case is speciaal ontwikkeld voor de CCV Compact. Met deze case heb je ook de mogelijkheid om een keycord (niet verkrijgbaar bij CCV) te bevestigen aan de automaat. I..

€24,95

 0 Review

De standaard Pin Automaat (Houder)

..

€39,00

 0 Review

Holster A77

Een mooie zwarte draagtas voor uw betaalautomaat. Handig voor mobiele ondernemers en op het terras!Ook te verkrijgen in de kleur bruin...

€24,95

 0 Review

PAX A77

De CCV Compact A77 is momenteel leverbaar!De CCV Compact, ook wel PAX A77 genoemd, zal haar eerste opwachting maken op de Nederlandse markt. Deze splinternieuwe betaalautomaat van CCV is voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Het is een echte alleskunner: hij verwerkt moeiteloos uw tran..

€399,00

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8