Verifone Vx520 Budget

Verifone Vx520 Budget

Merk:Verifone
Model: budget
EAN : 7448122025083
Beschikbaarheid: Uitverkocht
  • €499,00

Beschikbare opties:


Tags: Verifone Vx520 Budget

Ben je onlangs gestart met je onderneming en zoek je een voordelige betaaloplossing? Dan is de Budget dé pinautomaat voor jouw zaak. Naast contant geld accepteer je straks ook pin- en creditcardbetalingen. De automaat vormt een vast betaalpunt in je winkel vanwege de aansluiting op een vast internetnetwerk, een zogenaamde LAN-verbinding. Door de bijgeleverde draaivoet kunnen klanten de pinautomaat zo draaien dat ze afgeschermd kunnen betalen.

 

Intoetsen, draaien én betalen. Doordat de Budget pinautomaat communiceert via een vaste LAN-verbinding worden betalingen nooit onderbroken. Verder hoeft de pinautomaat niet te worden gekoppeld aan een kassasysteem.

De terminal aanvaardt alle betaalkaarten, elektronische maaltijdcheques, klantenkaarten, de elektronische identiteitskaart en de Gift Cards.

Merk: CCV - Verifone
Model: Vx520 Budget

Automaat te gebruiken tot: April 2025

Geïntegreerde ticketprinter: Ja
Verbinding: LAN - Vaste terminal
Kassa koppeling mogelijk: Nee
Garantie: Zie servicecontract

 

Service compleet - € 15,- p/m

- Automatische updates.

- 7 dagen per week support via e-mail, chat of telefoon.

- Inruil bij defect toestel binnen 1 werkdag.

- Fieldsupport op locatie, ook op feest/zondagen door gekwalificeerde monteurs.

- Dagelijkse transactie uitbetaling (op werkdagen)

- Gratis portaal voor transactieoverzicht

- Indien gewenst ook Mastercard, Visa en American Express

 

Bekijk al onze pinbundels hier

  

Wie zijn wij?

Deze website is een onderdeel van Pin Vandaag. Pin Vandaag B.V. is een erkende en onafhankelijke terminal leverancier voor CCV, Worldline en Ingenico en is een vrijgestelde betaaldienstverlening in Nederland. Met onze ruime aanbod en scherpe prijzen zijn wij in Nederland al een feit. Door ons grote inkoop kunnen wij hierdoor ook in België concurreren met de bestaande leverancier. Bij ons kunt u kiezen om de transacties te laten verlopen via uw eigen bank of u kunt kiezen om dit te doen via SEPAY (onderdeel van ING).